top of page

sön 19 nov.

|

Falsterbo Camping Resort

Österstrand till Söderstrand

Vi följer med Jan-Åke Hillarp på en intressant naturvandring från Österstrand till Söderstrand i Falsterbo. Vi skådar fågel, lär oss mer om vår kust och det marina livet samt hur stranden förändrats genom tiderna.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Österstrand till Söderstrand
Österstrand till Söderstrand

Tid & Plats

19 nov. 2023 09:00 – 13:00

Falsterbo Camping Resort, Reuterswärds väg 1, 239 42 Falsterbo, Sverige

Om Aktiviteten

Vi följer med Jan-Åke Hillarp på en intressant naturvandring från Österstrand till Söderstrand i Falsterbo. Vi skådar fågel, lär oss mer om vår kust och det marina livet samt hur stranden förändrats genom tiderna. Samling vid Falsterbo Camping Resort. Vandringen går till Nabben där vi vilar och har medhavd matsäck. Enkel sträcka är ca 4 km. Kläder efter väder. OBS: Exkursionen avslutas vid Nabben men för dem som vill så följs vi åt tillbaka och kan även ta en avstickare till Falsterbo Stadspark och vidare förbi Strandbaden tillbaka till Camping Resort.

Är du inte medlem i FNF så får du gärna bli det eller swisha valfritt belopp till oss på 1235118831 så att vi kan fortsätta erbjuda ett stort utbud aktiviteter till alla. Märk betalningen med för- och efternamn. Medlemskap kan du läsa mer om på falsterbonaset.se/bli-medlem.

-

bottom of page