460222602_6ad49eb233_o.jpg

BLI MEDLEM.

VARFÖR SKA DU BLI MEDLEM?

Falsterbonäsets Naturvårdsförening är en krets i Naturskyddsföreningen vilken arbetar ihärdigt med opinionsbildning och politisk påverkan, såväl lokalt, nationellt som internationellt. Vi lägger fram konkreta konstruktiva förslag och när politikerna tvekar att ta de nödvändiga besluten, kan vi med din hjälp öka trycket så att det blir lättare för oss människor att göra rätt. Därför är ditt bidrag till vår verksamhet så värdefullt!

MEDLEMSKAP.

Medlemskapet gäller i Naturskyddsföreningen, Naturskyddsföreningen i Skåne samt Falsterbonäsets Naturvårdsförening och anmäls på Naturskyddsföreningens hemsida (du måste uppge en adress i Vellinge kommun för att hamna på FNFs ”lott”). Då får du förutom medlemskap två nummer per år av vår tidskrift Natur i Sydväst samt sex nummer av Naturskyddsföreningens tidskrift Sveriges Natur. Det går också bra att ringa på 08-702 65 77.

 

Enbart prenumeration av vår tidskrift Natur i Sydväst kostar 100,-/år och betalas direkt till FNF:s bankgiro 877-1529. Glöm inte uppge namn och adress.

Vuxen

295:-/år

Som vuxen kostar ditt medlemskap 295 kr per år.

Ungdom

195:-/år

Som ungdom (under 26 år) kostar ditt medlemskap 195 kr per år.

Familj

365:-/år

Som familj kostar ditt medlemskap 365 kr per år.

BLI MEDLEM HÄR.

Du anmäler dig på Naturskyddsföreningens hemsida, OBS: Du måste uppge en adress i Vellinge kommun för att bli medlem hos FNF.

download_edited.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now