top of page

sön 05 mars

|

Biohuset i Höllviken

Falkens öga och Ljusår - Filmsöndag med Mikael Kristersson

Exklusiv möjlighet att få se Mikael Kristerssons båda långa naturdokumentärer på bio. Mikael inleder och talar även i pausen. Biljettpris 150 kr. Betalningsinstruktion kommer i bekräftelsen via mejl.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Falkens öga och Ljusår - Filmsöndag med Mikael Kristersson

Tid & Plats

05 mars 12:45 – 17:00

Biohuset i Höllviken, Kungstorpsvägen 10, 236 32 Höllviken, Sverige

Om Aktiviteten

Naturfilm är som bäst på bio! Vi får en exklusiv möjlighet att se Mikael Kristerssons båda långfilmer Falkens öga och Ljusår i Biohusets stora salong i Höllviken. Mikael presenterar filmerna och i pausen kan publiken ställa frågor och mingla. Tilltugg och cider/vatten ingår i biljettpriset. Föranmälan och betalning görs via vår hemsida www.falsterbonaset.se. Pris 150 kr/biljett. OBS: Betalningsinstruktioner kommer i det bekräftelsemejl ni får efter registreringen. Om ni inte får mejlet så kontaktar ni oss på info@falsterbonaset.se.

Det tog dokumentärfilmaren Mikael Kristersson nästan två decennier att sammanställa sin tredje långa dokumentär Ljusår som skildrar vardagslivet i hans egen trädgård, inspelad enligt naturens egen rytm under fyra årstider. En film om ekosystem i microformat, biologisk mångfald och så klart en vacker trädgård. I Falkens Öga får vi följa en tornfalkfamilj som bor i ett kyrktorn i Skanör. Vi får komma väldigt nära tornfalkarna eftersom både Mikael, kamera och mikrofon har placerat sig uppe i tornet. Lite oväntat får vi även följa livet på kyrkogården, även det ett tidsdokument över Skanör.

Biljetter/anmälan

Pris

Antal

Totalt

  • Falkens öga och Ljusår

    0,00 kr

    Biljettpris 150 kr

    0,00 kr

    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

-

14. Bok, Rängs prästgård vid Rängs kyrka

I trädgården finns också flera stora kastanjer och ekar. Omkrets 360 cm, 200 år. Trädet står mitt framför prästgårdsbyggnaden.

 

Markägare Höllvikens församling, Mottagare Susann Persson, Anm. Birgitta Cervin

bottom of page