top of page

lör 20 nov.

|

Biohuset i Höllviken

EARTH:MUTED - Dokumentär av Mikael Kristersson (OBS: Endast medlemmar i FNF och VFK, 75 kr/biljett)

Specialvisning med regissörsbesök! En dokumentärfilm som utspelar sig i en dalgång i Kina, där jordbrukarna försöker livnära sig på ett ekosystem som är på väg mot kollaps. Medlemspris 75 kr/biljett. Det står GRATIS vid anmälan men det beror på att vi inte kan ta kortbetalning.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
EARTH:MUTED -  Dokumentär av Mikael Kristersson (OBS: Endast medlemmar i FNF och VFK, 75 kr/biljett)
EARTH:MUTED -  Dokumentär av Mikael Kristersson (OBS: Endast medlemmar i FNF och VFK, 75 kr/biljett)

Tid & Plats

20 nov. 2021 15:00 – 16:30

Biohuset i Höllviken, Kungstorpsvägen 10, 236 32 Höllviken, Sverige

Om Aktiviteten

FNF och VFK medlemsaktivitet: En biljett kostar 75 kr (det står GRATIS på biljetten men det beror på att vi inte kan erbjuda kortbetalning) och som medlem kan man köpa max 4. Man betalar genom att swisha till oss efter registreringen här på hemsidan och vi bekräftar via mejl att ni betalat. Vårt swish-nr är 1235118831.  Uppge ert namn som meddelande. När ni kommer till entrén visar ni upp biljetterna som ni fått i den mejl ni uppgav när ni anmälde er. Går bra att visa i telefonen eller som utskriven. Har ni inte möjlighet att swisha före så kan man betala i entrén om man meddelat oss detta före.

Biljetter/anmälan

  • EARTH:MUTED

    Glöm ej att swisha 75 kr/biljett till 1235118831. Att det står GRATIS på biljetten beror på att vi inte kan ta kortbetalning.

    0,00 kr

Totalt

0,00 kr

-

bottom of page